Skip to content

Cart

Your cart is empty

FABRIKANT

Bol pianos is fabrikant en heeft een grote pianofabriek in het Verre Oosten, waar enkele duizenden piano’s en vleugels worden geproduceerd in de jointventure Yantai Pano Manufacturing Co. Ltd van de Perzina piano’s/vleugels en G.Steinberg. Deze fabrieksinstrumenten worden echter als fijn kwalitatief handwerk met vakmanschap vervaardigd. Ze worden gewaardeerd in de hoogste kwaliteitscategorie (Cat. no. 2 en no.3 Bron: Larry Fine/The Piano Book) van instrumenten afkomstig uit Duitsland en geassembleerd in China, alvorens ze over de gehele wereld worden geëxporteerd naar Australië/Nieuw Zeeland, Azië, Amerika , Rusland, Afrika en uiteraard homeland Europa. Ongeveer 50% van de productie blijft in Azië, terwijl eveneens 50% wordt geëxporteerd naar overzeese gebieden.
BolPianos_Veenendaal_FotocreditJeroenZondag__SZ_3994
BolPianos_Veenendaal_FotocreditJeroenZondag__SZ_4063
Story-1

GROOTHANDEL

Eveneens is BOL fabrikant in een restauratie atelier waar alle Yamaha en Kawai piano’s en vleugels grondig worden gereviseerd en het meubel geheel opnieuw wordt voorzien van nieuw polyester lak. Deze instrumenten worden geëxporteerd naar nagenoeg alle Europese landen, Afrika en U.S.A. In U.S.A. heeft BOL een eigen dealernetwerk van Perzina piano’s en vleugels.

DETAILHANDEL

BOL heeft in Europa 7 detailzaken, waarvan 3 in Nederland, 2 in België en 2 in Kenia. In al deze vestigingen geniet Bol piano’s de exclusiviteit/alleenrechten van de beroemdste fabricaten ter wereld , uitgezonderd Steinway & Sons, maar verder alle evenzeer geroemde top-fabricaten. Allemaal onder één dak vertegenwoordigd , opgesteld, overzichtelijk naast elkaar binnen gelijke akoestische showrooms en een loopafstand van een paar seconden. . Dit zijn de beste instrumenten ter wereld uit Cat. 1 , Steingraeber & Söhne, C.Bechstein / W.Hoffmann en Bösendorfer . Het is deze 3-eenheid als fabrikant-groothandel-detailhandel waaraan Bolpianos de wereldwijde goede reputatie ontleent als grootste winkel van Europa. De best prijs/kwaliteit is impliciet aan de omvangrijkheid van deze private familie onderneming.
BolPianos_Veenendaal_FotocreditJeroenZondag__SZ_4382