Welke klankdiepte u ook zoekt, we hebben gegarandeerd het mooiste instrument voor u in ons assortiment! Wees welkom in één van onze vijf showrooms in Nederland en België. Ontdek het breedste aanbod kwaliteitsinstrumenten van heel Europa: van klassieke beginnerspiano's tot prachtige concertvleugels.

Bol Piano's heeft maar liefst 5 vestigingen in Nederland en België. Onze grootste showroom staat in Veenendaal. Maar ook zijn wij te vinden in Krimpen aan den IJssel, Amsterdam, Hasselt (BE) en Kalmthout (BE).

Wilt u een piano uit Veenendaal in één van onze andere vestigingen bekijken? Wij regelen op verzoek transport voor u, zodat u dichter bij huis kunt langskomen. Komt u met de trein? Dan halen wij u met alle plezier bij het treinstation op.

 


Veenendaal


De hoofdvestiging van Bol Piano's bevindt zich in Veenendaal in het hart van Nederland. In deze showroom staat de grootste collectie aan vleugels en piano's, wellicht wel van in heel Europa!

Bol Piano's Veenendaal is 7 dagen per week open en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Wij hopen u hier te verwelkomen!

Bekijk deze vestiging

Amsterdam


Met veel passie voor muziek, maar ook met liefde voor muziek en met kennis over muziek is deze pianozaak de beste plaats in Amsterdam voor een deskundig advies.

U bent van harte welkom in de oudste pianozaak van Amsterdam!

Bekijk deze vestiging

Rotterdam / Krimpen


U kunt bij ons terecht in de winkel voor regio Rotterdam. Hier bieden we ruime keuze aan nieuwe en occasion instrumenten.

Deze vestiging is tevens onze outlet store en heeft een zeer ruim assortiment van gebruikte en gerestaureerde piano’s.

We zien u graag in de winkel in Krimpen aan den IJssel!

Bekijk deze vestiging

Hasselt (BE)


Onze Belgische hoofdvestiging vindt u in Hasselt.

In Hasselt heeft U een unieke kans om in een ontspannen en huiselijke sfeer de echte karakteristieke verschillen te ontdekken tussen de verschillende instrumenten, en zelf te ervaren welke aspecten daarvan juist U in het bijzonder aanspreken.

We hopen u te kunnen verwelkomen in onze winkel!

Bekijk deze vestiging

Kalmthout (BE)


Bij Bol & Mimuze Kalmthout delen we graag onze passie voor muziek. Na een persoonlijke ontvangst helpen we u graag verder met professioneel advies in uw zoektocht naar een geschikte piano.

Door de ligging is deze winkel zowel voor Nederland als België makkelijk te bereiken.

We hopen u te kunnen verwelkomen in onze winkel!

Bekijk deze vestiging