BOL Piano’s & Vleugels is een familie bedrijf met reeds meer dan 40 jaar praktijk ervaring als fabrikant, importeur en detailhandel van piano’s en vleugels. Het bedrijf staat garant voor een uitstekende reputatie een vertrouwde keuze waar u kunt kiezen uit piano’s en vleugels van beginners piano’s en – vleugels en de hoogste professionele klasse als ook een groot assortiment Concertvleugels voor theaters en concertzalen.

Bij BOL Piano’s vindt u nieuwe en occasion piano’s en vleugels in daadwerkelijk alle prijsklassen met haar meest uitgebreide keuze van Europa : Piano’s, Vleugels, Silent piano’s, zelfspeel piano’s en – vleugels, Digitale piano’s, accessoires.

In Nederland hebben we 5 winkels en in België 1 winkel:
Bol Piano’s en Vleugels Veenendaal
Bol Piano’s en Vleugels Amsterdam
Bol Piano’s en Vleugels Krimpen aan de IJssel
Bol Piano’s en Vleugels Noordwijk
Bol Piano's en Vleugels Bussum
Bol Piano’s en Vleugels Antwerpen/Kalmthout (B)

Al onze pianowinkels zijn geopend op alle werkdagen en ook op zaterdag. In onze winkels in Krimpen aan de IJssel en Veenendaal zijn we ook geopend op de zondagen.

BOL Piano’s is de exclusieve distributeur voor de gehele |Benelux voor de volgende Piano fabricaten:
C.Bechstein piano’s, W.Hoffmann Piano’s, Zimmermann piano’s Bösendorfer piano’s, Steingraeber Piano’s, Gerh.Steinberg Piano’s (eigen fabriek), Perzina Piano’s (eigen fabriek), Estonia Piano’s, Rippen Piano’s, maar ook vindt u in onze showrooms occasion instrumenten van Steinway & Sons Piano’s, Yamaha Piano’s, Kawai Piano’s, Petrof Piano’s , August Forster piano’s, Rosler Piano’s e.v.a.


Bij de piano of vleugel die u koopt behoort een volledige afleverpakket, accessoires, hygrometer, schoteltjes voor onder de wieltjes en een verstelbare bijpassende bank, inclusief ook een afleveringsstemming. Wij zullen er alles aan doen om u als tevreden pianoliefhebber te voorzien van een instrument dat past bij de keuze van uw hart.

Piano kopen doe je met je hart

 

Lees hier het artikel over BOL Piano's uit het magazine Intived van Louwman Exclusive Cars