Heeft u een bruiloft of een concert waarvoor u een goed instrument nodig hebt ? Wij hebben vele piano’s in ons assortiment die wij verhuren per dag of meerdere dagen. De prijs is ronduit aantrekkelijk, vooral omdat wij het ook zien als een promotie/marketing van ons bedrijf om bij uw publiek onszelf te kunnen laten zien in klank &  beeld. Op aanvraag zenden wij u onze prijsofferte op maat.  

Voor een piano van goede kwaliteit, bijvoorbeeld Yamaha U1 berekenen wij u slechts € 175 Inclusief btw. Kleur : zwart hoogglans. Voor wit hoogglans geldt € 25 meer.

Voor een Salon vleugel 174 cm. (model G2) is de huurprijs per dag € 325. Yamaha 186 cm. (model C3) brengen wij u 3 in rekening (incl.btw). Voor wit hoogglans bijvoorbeeld C5 geldt € 500 incl.btw 

In ons huurinstrumenten assortiment bevinden zich: Piano’s Yamaha U1 (121cm), U3 (131 cm) Vleugels Yamaha C2, C3, C5, C7. Tevens ook witte vleugels tegen kleine meerprijs voorradig. 

Ons bedrijf is in de Benelux de exclusieve vertegenwoordiging  van: C.Bechstein, Bösendorfer, Steingraeber & Söhne, W.Hoffmann, Perzina, G.Steinberg. Alle modellen van het gehele assortiment zijn altijd in onze showrooms voorradig.

Voor Concertverhuur bieden wij u in het bijzonder aan de C.Bechstein Concertvleugel aan D282 en de D280. Prijs € 900 incl. btw.

Deze prijzen zijn gebaseerd op afstanden binnen een straal tot 40 km. Naar rato gelden bij grotere afstanden de prijzen zich in verhouding tot de meer km’s.     

Stemmen van het instrument: de stemming van de piano voorafgaand aan levering, zowel als ook op locatie zijn in deze prijzen inclusief. De prijzen zijn geldig voor levering begane grond. Etages of trappen zijn onderhavig aan aparte tarieven per offerte.