BOL & VAN URK,
EEN BEGRIP IN DE WERELD VAN
AKOESTISCHE PIANO’S EN VLEUGELS!

De Rotterdamse Pianohandel J. Van Urk B.V. startte in 1898 en was, onder de bezielende leiding van vier generaties van Urk, zowel in Nederland als in het buitenland een begrip in de wereld van akoestische piano’s en vleugels.

Vanaf 2013 maakt Pianohandel J. Van Urk B.V., onder de naam Bol & Van Urk Piano’s en Vleugels B.V.,
deel uit van Bol Piano's. Hiermee werd de instrumentencollectie uitgebreid met het exclusieve Bol assortiment,
waardoor Bol & Van Urk nu ook ruimte biedt aan nieuwe Steingraeber & Söhne, C. Bechstein, Bechstein Premium, W. Hoffmann, G. Steinberg en Perzina instrumenten.


Bol & van Urk biedt u een zeer ruime keuze aan occasion instrumenten. Het assortiment bestaat niet alleen uit occasions van bekende Aziatische merken zoals Yamaha en Kawai, maar ook uit een variëteit aan occasions van gerenommeerde Duitse piano en vleugel bouwers zoals Grotrian Steinweg, Schimmel, Seiler, Ibach, Sauter en Steinway & Sons.  

U bent van harte welkom bij BOL & VAN URK, de mooiste piano en vleugelwinkel van regio
ROTTERDAM - DEN HAAG!

Bekijk hier alle piano's in onze vestiging

Bekijk hier alle vleugels in onze vestiging

 

Openingstijden

Maandag - Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

10:00 - 17:00

10:00 - 21:00 (tijdelijk tot 20:00)

10:00 - 17:00

11:00 - 17:00

Bol Piano's - Krimpen

Griendstraat 1-3

2921 LA

Krimpen aan den IJssel, NL

T. +31 (0)18 081 01 88

E. krimpen@bolpianos.nl

 

AANWEZIGE COLLECTIES

Onze zaak in Krimpen a/d IJssel heeft een zeer uitgebreide collectie aan instrumenten, zowel nieuw als tweedehands, van topmerken waaronder C. Bechstein, Bösendorfer, Steingraeber & Söhne, W. Hoffmann, Zimmermann, Perzina, G. Steinberg, Yamaha, Kawai, Sauter, Grotrian Steinweg, Schimmel, Steinway & Sons en vele andere merken.

Van beginners piano's tot de absolute professionele topklasse van vleugels zijn beschikbaar in onze showroom en alles is onder dezelfde akoestische eigenschappen goed met elkaar te vergelijken.

Onze tweedehands piano's zijn geheel nagelopen en gecontroleerd en waar nodig gereviseerd zodat zij in zeer goede staat verkeren en ook standaard onder 3 jaar garantie vallen. Technische werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd in onze werkplaats.

De opzet van onze showroom biedt klanten de perfecte gelegenheid om een zeer groot aanbod van instrumenten in alle prijsklassen onderling met elkaar te kunnen vergelijken en klanten worden daarbij vakkundig geholpen door onze verkoopadviseurs en technici die naast een grote kennis van instrumenten tevens zeer veel affiniteit hebben met piano's en pianospelen en wanneer nodig de instrumenten aan klanten kunnen demonstreren.

U bent van harte welkom in onze mooie zaak Bol & van Urk in Krimpen a/d IJssel, net buiten Rotterdam. Voor het kiezen van een mooie piano of vleugel, in alle rust en met veel persoonlijke service en onder het genot van een goede kop koffie, heten wij u met muzikale passie van harte welkom in onze zaak.

SERVICES BOL PIANOS KRIMPEN

Bol & van Urk heeft een eigen werkplaats, waar alle binnenkomende occasion instrumenten uitgebreid onder handen worden genomen, waarna zij in perfecte conditie in de showroom te bewonderen zijn.
Van het zelf maken van snaren en kleine reparaties tot grote reparaties en zelfs complete revisies, álles wordt door Bol & van Urk in eigen beheer uitgevoerd!

BEREIKBAARHEID BOL PIANOS KRIMPEN

Bol & van Urk, net buiten de drukte van Rotterdam, is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplekken aanwezig. Via de A16 en de A20 is Krimpen aan den IJssel makkelijk aan te rijden en
vanaf de Capelse brug rijdt Buslijn 194 tot voor de deur bij Bol & van Urk.

 

 

BEZOEK ONZE WINKEL IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
(REGIO ROTTERDAM-DEN HAAG)
EN LAAT JE MEENEMEN iN De WERELD VAN PIANO's
EN VLEUGELs.