Bol & Orchestra, de klaviermeesters, hier ademen we muziek, elke dag opnieuw!

In de Euregio Maas-Rijn vindt U Bol & Orchestra te Hasselt. Geworteld in een traditie van pianocultuur werd 47 jaar geleden Orchestra opgericht, een concept van passie voor piano verenigd met kennis van het ambacht.

In ons familiebedrijf, geleid door pianisten, vindt u een perfecte mix van kwaliteit, aanbod, prijs en service. We nemen uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en om u te helpen met professioneel advies. Zo geniet u jarenlang van uw instrument.

Gesloten van 25-12 t/m 01-01

Openingstijden

Maandag - Dinsdag

Woensdag - Zaterdag:

Zondag:

 

Op afspraak

10.00 - 18.00

11.00 - 17.00

Bol Piano's - Hasselt

Thonissenlaan 34

3500 Hasselt, BE

T. +32 (0)11 - 22 51 68

E. info@bolpianos.be

 

AANWEZIGE COLLECTIES

Een piano kiezen doet U niet elke dag. De beste fabricaten uit Europa en Azië staan in onze prachtige toonzalen tot Uw beschikking. In Hasselt vindt U alle faciliteiten onder 1 dak: meer dan 120 diverse piano’s en vleugels staan voor u klaar. Hierdoor heeft U een unieke kans om in een ontspannen en huiselijke sfeer de echte karakteristieke verschillen te ontdekken tussen de verschillende instrumenten, en zelf te ervaren welke aspecten daarvan juist U in het bijzonder aanspreken.

SERVICES BOL PIANOS HASSELT

In het aangrenzende atelier kan U terecht voor revisies, reparaties, restauraties, inbouwen van silent systemen en zelfspeelsystemen. Ons 9-koppig team van gespecialiseerde pianostemmers en techniekers begeleiden U van verkoop tot en met de naservice.

Alle transporten voeren we zelf uit met up-to date-materiaal. We transporteren met de grootste zorg en respect uw instrument volgens ISO-normen. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om op een degelijk instrument muziek te kunnen maken daarom bieden wij u de juiste financiële oplossingen!

In onze concertzaal bent u van harte welkom om een concert bij te wonen of om zelf te concerteren.

Privé-pianolessen kan U bij ons volgen vanaf 6 jaar, met of zonder notenkennis van beginners tot gevorderden.

BEREIKBAARHEID BOL PIANOS HASSELT

Direct gelegen aan de rondweg om het centrum van Hasselt is winkel makkelijk bereikbaar. Aan de achterkant van het pand hebben wij een eigen parkeerplaats waar u makkelijk met de auto terecht kunt op Burgemeester Bollenstraat tegenover nr. 44. Ook is de winkel op 5 minuten lopen gelegen vanaf het station.

 

BEZOEK ONZE WINKEL IN hasselt, 7 DAGEN PER WEEK, EN LAAT JE ONDERDOMPELEN IN DE WERELD VAN DE PIANO. WE VERWELKOMEN U GRAAG!