De essentie van pianospelen waardoor u voelt dat u leeft

Wanneer u een akoestische piano aanschaft bij Bol Piano's & Vleugels gedurende de maand december, ontvangt u een pakket van gratis privé pianolessen.
Het is nooit te vroeg of te laat om te beginnen met pianospelen. Wij helpen u er graag bij om op de juiste manier liefde en passie voor pianospelen te vinden.

We streven ernaar, aan de hand van dit project, om het goed leren bespelen van een akoestische piano meer toegankelijk te maken voor alle mensen in Nederland, ongeacht leeftijd of achtergrond, door de juiste combinatie van kwalitatief goede en mooie akoestische piano's en daarnaast professioneel verzorgde lessen door vakkundige gekwalificeerde pianodocenten aan te bieden. Zo hopen wij iedereen te kunnen laten ervaren hoe pianospelen geluk, vreugde, ontspanning en inspiratie voor de ziel en het leven kan geven, een ontdekkingstocht naar het diepste van uw wezen en zijn kan doen ontwaken.

Wanneer u met uw hart de juiste akoestische piano heeft gekozen die bij uw persoonlijke smaak en wensen past, dan zorgen wij ervoor dat u op de best mogelijke wijze uw instrument leert bespelen zodat u zelf op authentieke wijze van uw pianospel thuis kunt genieten en dit kan delen met uw geliefden en omgeving.

Het leren bespelen van een piano op de juiste wijze, waarbij u zelf bepaalt wat uw doelen en dromen zijn, zal de piano u laten transformeren van 'niet slechts een meubelstuk thuis'' te hebben, maar een geïntegreerde persoonlijke ervaring die u ten alle tijden plezier, ontspanning en geluk geeft om uitdrukking te geven aan uzelf.

Een exclusief Bol Piano's & Vleugels project. Voor meer details en vragen kunt u terecht bij onze Bol Piano's & Vleugels showrooms in Nederland: Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam/Krimpen aan den IJssel en Noordwijk.

Overal in Nederland beschikbaar!