Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: PianoFest

PianoFest

PianoFest

Inschrijving PianoFest nu open!


Ben jij een amateurpianist en droom je er wel eens van om op te treden als een echte concertpianist? Dan is dit je kans! Schrijf je tot 1 december in voor een 5-minutenoptreden in het Conservatorium van Amsterdam op 21 & 22 december. Je kunt kiezen tussen het 5-minutenfestival óf het Concours. In beide gevallen krijg je na afloop een opname van je optreden en tips van professionals.

PianoFest

Of je nu een enthousiaste beginner, serieuze doorzetter, liefhebbende hobbyist, of gezegend natuurtalent bent, alle amateurpianisten van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Het festival staat open voor klassieke muziek, Jazz, hedendaags of zelfs je eigen compositie. Je kunt ook alleen komen luisteren.

Naast de optredens organiseert PianoFest samen met 15 professionals vele workshops, waar iedereen gratis aan kan meedoen. Op het PianoPlein staat een prachtige Bösendorfer Imperial van Bol Piano´s & Vleugels opgesteld, die je in één van de workshops zelf kunt uit proberen. En onze Marina Popova is tijdens het festival aanwezig om je alle ins and outs te vertellen over de vleugel.

Kom gezellig langs of doe mee! Kaarten voor deelname (€25,00), gratis toegangskaarten en kaarten voor het Slotconcert met een optreden van Thomas Beijer (€ 20,00) zijn te verkrijgen via www.pianofest.nl.

Read more

Waarom elk kind piano zou moeten spelen

Waarom elk kind piano zou moeten spelen

Muziek maken is iets magisch. Het moment waarop een kind voor het eerst zelf een liedje kan spelen, gebeurt er iets met dat kind. De ogen van de jongen of het meisje beginnen te stralen, en de oude...

Read more
De piano: Het mooiste meubelstuk voor in huis

De piano: Het mooiste meubelstuk voor in huis

Stel u voor, u komt voor het eerst bij iemand thuis en als u de woonkamer binnenloopt is het eerste wat u ziet een prachtige, glanzende zwarte vleugel. Ongetwijfeld doet dit wat met u. Zonder dat u...

Read more