BOL & VAN URK,
EEN BEGRIP IN DE WERELD VAN
AKOESTISCHE PIANO’S EN VLEUGELS!

De Rotterdamse Pianohandel J. Van Urk B.V. startte in 1898 en was, onder de bezielende leiding van vier generaties van Urk, zowel in Nederland als in het buitenland een begrip in de wereld van akoestische piano’s en vleugels.

Vanaf 2013 maakt Pianohandel J. Van Urk B.V., onder de naam Bol & Van Urk Piano’s en Vleugels B.V.,
deel uit van Bol Piano's. Hiermee werd de instrumentencollectie uitgebreid met het exclusieve Bol assortiment,
waardoor Bol & Van Urk nu ook ruimte biedt aan nieuwe Steingraeber & Söhne, C. Bechstein, Bechstein Premium, W. Hoffmann, G. Steinberg en Perzina instrumenten.


Bol & van Urk biedt u een zeer ruime keuze aan occasion instrumenten. Het assortiment bestaat niet alleen uit occasions van bekende Aziatische merken zoals Yamaha en Kawai, maar ook uit een variëteit aan occasions van gerenommeerde Duitse piano en vleugel bouwers zoals Grotrian Steinweg, Schimmel, Seiler, Ibach, Sauter en Steinway & Sons.  

U bent van harte welkom bij BOL & VAN URK, de mooiste piano en vleugelwinkel van regio
ROTTERDAM - DEN HAAG!

Bekijk hier alle piano's in onze vestiging

Bekijk hier alle vleugels in onze vestiging

 

Openingstijden

Maandag - Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

10:00 - 17:00

10:00 - 21:00 (tijdelijk tot 20:00)

10:00 - 17:00

11:00 - 17:00

Bol Piano's - Krimpen

Griendstraat 1-3

2921 LA

Krimpen aan den IJssel, NL

T. +31 (0)18 081 01 88

E. krimpen@bolpianos.nl

 

AANWEZIGE COLLECTIES

Bol & van Urk heeft een zeer ruime showroom. U vindt er een grote selectie uit onze nieuwe instrumenten, waaronder piano’s en vleugels van de merken G. Steinberg, W. Hoffmann, Zimmermann, Perzina,    
C. Bechstein en Steingraeber & Söhne. Naast deze ruime keuze aan nieuwe instrumenten, is de winkel vooral gefocust op occasions met een optimale prijs- kwaliteitverhouding.

Binnen het grote aantal gebruikte en gerestaureerde instrumenten, vindt u zowel betaalbare piano’s voor de starter, als topklasse occasion instrumenten van merken zoals Schimmel, Bösendorfer, Pleyel, Rameau, Seiler, Steinway & Sons, Ibach en Sauter.
Of u nu een kleine piano of grote vleugel zoekt, het staat er allemaal!

SERVICES BOL PIANOS KRIMPEN

Bol & van Urk heeft een eigen werkplaats, waar alle binnenkomende occasion instrumenten uitgebreid onder handen worden genomen, waarna zij in perfecte conditie in de showroom te bewonderen zijn.
Van het zelf maken van snaren en kleine reparaties tot grote reparaties en zelfs complete revisies, álles wordt door Bol & van Urk in eigen beheer uitgevoerd!

BEREIKBAARHEID BOL PIANOS KRIMPEN

Bol & van Urk, net buiten de drukte van Rotterdam, is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplekken aanwezig. Via de A16 en de A20 is Krimpen aan den IJssel makkelijk aan te rijden en
vanaf de Capelse brug rijdt Buslijn 194 tot voor de deur bij Bol & van Urk.

 

 

BEZOEK ONZE WINKEL IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
(REGIO ROTTERDAM-DEN HAAG)
EN LAAT JE MEENEMEN iN De WERELD VAN PIANO's
EN VLEUGELs.