BOL Piano’s & Vleugels op RTL7

Met trots kondigt Bol Piano’s en Vleugels de samenwerking aan met het televisieprogramma Ondernemers Lounge, te zien op RTL 7, gepresenteerd door Maurice Vollebregt en Laurien Verstraten.

Opnames RTL 7 Businesslounge

De eerste aflevering zal te zien zijn vanaf 19-07-2020 en voor de weken daarna zullen iedere zondagochtend verschillende top concert vleugels, verzorgd door Bol Piano’s en Vleugels, gedemonstreerd worden door professionele pianisten aan de luisteraars van het programma.

Bekijk hier het fragment met Martin Oei op de Bösendorfer 225 vleugel:

 

Opnames RTL 7 Businesslounge

‘’We hebben een zeer fijne samenwerking tot stand gebracht voor het maken van de televisieafleveringen, hoofdzakelijk vanwege het feit dat Maurice ook veel verstand heeft van muziek en zelf piano speelt, dus alles viel op natuurlijke wijze op zijn plaats. We zijn van mening dat het hele team zeer professioneel te werk is gegaan en zijn ervan overtuigd dat de luisteraars zeker zullen genieten van deze bijzondere samenwerking tussen ons bedrijf en Ondernemers Lounge.’’ (Ron Bol, Bol Piano’s en Vleugels)

‘’Ik heb reeds mijn hele leven muziek gemaakt (zang, piano en saxofoon) en ik kan mij simpelweg geen goede televisieshow voorstellen zonder dat muziek daar een zeer prominente rol bij speelt. We zijn net op tijd in aanraking gekomen met Ron Bol en zijn bijzondere ‘’Walhalla of Piano’s’’ . In alle eerlijkheid heb ik een zeer goed gevoel bij deze bijzondere samenwerking!’’ (Maurice Vollebregt, Ondernemers Lounge)

Opnames RTL 7 Businesslounge

Bol Piano’s en Vleugels draagt graag uit wat de onmiskenbare voordelen zijn van het bespelen van akoestische piano’s en vleugels, daarbij investerend in een globaal bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel dat daarmee gepaard gaat voor mensen; het besef dat natuurlijk geluid en trillingen, voortvloeiend uit de ziel van een mens, een persoonlijke boodschap overbrengen, slechts mogelijk aan de hand van de vertaalslag door echte akoestische piano’s als medium te gebruiken. Wij geloven in puur natuurlijk geluid dat gecreëerd wordt door hoogwaardige kwaliteitsinstrumenten en de traditie van akoestische piano’s, de enige echte vorm van piano’s om met essentie en gevoel bespeeld te blijven worden door toekomstige generaties.